Op dinsdag 25 juni vindt bij het CBG in Den Haag het laatste Stamboomcafé van dit seizoen plaats. Op veler verzoek is de aanvangstijd vervroeg naar 16.00 uur. De nieuwe eindtijd is 18.00 uur.

Het Stamboomcafé wordt geopend met een korte presentatie van Lilian de Bruijn. Zij zal spreken over het schrijven van familiegeschiedenis: hoe daarmee aan de gang te gaan en te blijven. Met een aantal leuke tips. Lilian verzorgt bij het CBG ook de cursus Familiegeschiedenis schrijven.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

25 juni – Stamboomcafé bij het CBG Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.).

Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Zegt het voort !
Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende stamboomcafé na de zomervakantie is op dinsdag 24 september.


Locatie: CBG, Beresteynzaal

Datum: 2013-06-25

Starttijd: 16:00

Eindttijd: 18:00

Link: Klik hier

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/06/25-juni-stamboomcafe-bij-het-cbg/