U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGenealogisch algemeen nieuwsUpdates WieWasWie database

Updates WieWasWie database

strip

Veel nieuwe documenten toegevoegd aan WieWasWie!

Zoals deze week:

Updates WieWasWie database

In je accountinstellingen geef je aan waarvan je notificaties wilt ontvangen.

Updates zoals deze kun je altijd terugvinden op MijnHome/dashboard. Met onze e-mailnotificatiedienst kun je ook per e-mail op de hoogte worden gehouden van updates die voor jouw onderzoek mogelijk interessant zijn. Aanmelden en je voorkeuren geef je op in je accountinstellingen.

In totaal bevat onze database nu 81,5 miljoen persoonsvermeldingen! Goede kans dat je voorouders daar tussen zitten. Zoek meteen!

 

Eerste keer?

Updates WieWasWie database

Met het uitgebreide zoekformulier kun je zo precies zoeken als je wilt

 

Begin je zoektocht met de naam van je opa en/of oma, of als je ze niet kunt vinden die van hun ouders. Hier vul je één naam in (bijvoorbeeld naam opa) en bij uitgebreid zoeken kun je op een combinatie van twee personen zoeken.

Weet je al veel over de personen die je zoekt, dan kun je het beste meer zoekvelden invullen. Meestal geldt namelijk dat hoe meer gegevens je invult, hoe specifieker en hoe minder resultaten je krijgt. Heb je te weinig gevonden, dan kun je beter wat breder zoeken.

Alles over het zoeken op WieWasWie vind je hier.Als je eenmaal beet hebt, kun je steeds verder teruggaan in de tijd. De namen op de documenten zijn aanklikbaar zodat je heel eenvoudig andere interessante documenten kunt vinden.

 

Voeg jezelf toe!

 

persoonspagina

Elke persoon die je toevoegt aan een stamboom op WieWasWie krijgt een eigen pagina

Van jezelf en je ouders zul je geen officiële documenten vinden. Dat is omdat die wettelijk niet openbaar zijn. Je kunt jezelf en familieleden wel zelf aan de database toevoegen door een stamboom met persoonspagina’s aan te maken. In je stamboom kun je foto’s, video’s en verhalen plaatsen. Ook kun je samen de stamboom uitwerken en onderling berichten uitwisselen.

Je bepaalt zelf of je stambomen vindbaar zijn voor alle andere bezoekers van WieWasWie, bepaalde personen, of niemand anders dan jezelf. Zorg er wel voor dat je toestemming hebt gekregen wanneer je gegevens van iemand wilt publiceren die nog in leven is. Meer over delen, privacy en samenwerken lees je hier.

 

 

 

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/05/updates-wiewaswie-database/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top