U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGenealogisch algemeen nieuwsStamboomcafé – vroegmoderne vriendschap in vrouwenalbums

Stamboomcafé – vroegmoderne vriendschap in vrouwenalbums

Stamboomcafé – vroegmoderne vriendschap in vrouwenalbums Het Stamboomcafé wordt geopend met een korte presentatie door Sophie Reinders. Zij zal spreken over  over de vrouwenalba van de zestiende eeuw.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende (tiende) Stamboomcafé zal in i.v.m. Koninginnedag en Inhuldiging niet plaatsvinden op dinsdag 30 april maar op dinsdag 23 april.

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/03/stamboomcafe-vroegmoderne-vriendschap-in-vrouwenalbums/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top