U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGenealogisch nieuws van Geneanet.orgNieuw “virtueel museum” over België tijdens de Tweede Wereldoorlog

Geneanet: Stuur al uw media samen met uw gedcom-bestand !

Met Geneanet Upload kan u alle foto’s doorsturen samen met uw gedcom-bestand en zo gemakkelijk uw stamboom actualiseren.

 
 
 
 

syncUw beelden zijn gesynchroniseerd

Alle bestaande beelden van uw stamboom zullen verstuurd en opgeslagen worden op Geneanet. Bij een aanpassing zullen enkel de nieuwe beelden verstuurd worden.

updatesAanpassingen in enkele klikken

Pas uw stamboom aan in enkele klikken ! Maak verbinding met uw Geneanet-account en al uw gegevens worden gesynchroniseerd vanuit Uw genealogische software naar Uw bestand op Geneanet. Geneanet Upload is beschikbaar voor PC, Mac en Linux en is compatibel met de meeste genealogische software.

Aarzel niet langer en verstuur uw foto’s !

Downloaden voor Windows

macOSLinux

Toegelaten versies : Windows 7, 8, 8.1 et 10. macOS >= 10.8

Read more https://nl.geneanet.org/actueel/post/2017/10/geneanet-stuur-al-uw-media-samen-met-uw-gedcom-bestand

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top