U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGenealogisch nieuws van het CBGNieuws genealogie

Abonnementsmodel WieWasWie 8 februari van start

Het abonnementsmodel voor WieWasWie zal per 8 februari in werking treden. Vanaf dat moment zijn enkele geavanceerde zoekfuncties op de website WieWasWie alleen te gebruiken met een Premium abonnement. De database met bronnen blijft gratis toegankelijk. Voordelen voor Vrienden Onze Vrienden genieten voordelen met betrekking tot het Premium abonnement. Klassieke Vrienden kunnen gebruik maken van een korting op het Premium abonnement. Zij betalen 10 euro per jaar. Digitale Vrienden kunnen het abonnement kosteloos afsluiten. De kortingen worden automatisch verrekend in het betaalscherm op WieWasWie na opgave van het Vriendnummer en de postcode. Meer informatie over het invoeren van het abonnementsmodel is te vinden in de blog van WieWasWie.

Read more http://194.171.109.12/news/1211/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top