U bevindt zich hier: HomeOude beroepenNieuws genealogieNieuws van loket voor lief en leedExtra workshop Voorouders uit de computer

Extra workshop Voorouders uit de computer

De workshop ‘Haal meer voorouders uit uw computer!’ op zaterdag 11 februari van 10.30 tot 12.30 is volgeboekt. En ook voor de workshop op 10 maart zijn al diverse aanmeldingen ontvangen. De belangstelling is dus boven verwachting groot. Daarom heeft RHC Groninger Archieven besloten een extra workshop aan te bieden. Deze vindt eveneens plaats op op zaterdag 11 februari, maar dan van 13.30 tot 15.30 uur.

Wilt u deze workshop bijwonen? U kunt uw aanmelding mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U dan van RHC Groninger Archieven een bevestiging per mail; zonder die bevestiging kunt u niet deelnemen.

 


Extra workshop Voorouders uit de computerExtra workshop Voorouders uit de computer

Lees meer http://loketvoorliefenleed.wordpress.com/2012/01/26/extra-workshop-voorouders-uit-de-computer/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top