Titel: 30 augustus – voorouderspreekuur Flevoland
Locatie: Nieuw Land in Lelystad
Link: Klik hier
Beschrijving: HULP BIJ STAMBOOMONDERZOEK

Op vrijdag 30 augustus 2013 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de Nederlandse Genealogische Vereniging Flevoland het maandelijkse voorouderspreekuur. Dit spreekuur wordt door de NGV Flevoland in samenwerking met het Nieuw Land Studiecentrum te Lelystad georganiseerd. Mensen die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar hun voorouders, maar niet weten hoe te beginnen, kunnen hier advies vragen. Voor diegenen die al bezig zijn met het speuren naar hun voorouders is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken hoe collega-genealogen hun onderzoek verrichten. Uit ervaring is gebleken dat men altijd weer met nieuwe ideeën en tips naar huis gaat. Het is niet noodzakelijk dat uw voorouders uit Flevoland afkomstig zijn. De aanwezige deskundigen komen uit diverse delen van Nederland.

Voor NGV-leden is dit spreekuur een kans om met medeleden van gedachten te wisselen en bij te praten. Zij worden dan ook van harte uitgenodigd, voor hen is dit een inloopmorgen.

Het voorouderspreekuur is iedere laatste vrijdagmorgen van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur in het studiecentrum van het Nieuw Land in Lelystad. De toegang is gratis, lidmaatschap en aanmelding zijn niet nodig.

Voor meer informatie over de Nederlandse Genealogische Vereniging Flevoland: http://flevoland.ngv.nl

Starttijd: 10:00
Datum: 2013-08-30
Eindttijd: 12:00

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/08/30-augustus-voorouderspreekuur-flevoland/