Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.
Op de website van Aldfear vindt u de beschrijving en specificaties van Aldfaer.

Het hoofdvenster: Dit is het hoofdvensterVerder kunt u antwoorden zoeken of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag Het hoofdvenster: Dit is het hoofdvensterstellen, in het forum. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers en de ontwikkelaars. Ook de sinds de invoering van de website door de gebruikers opgebrachte wensen kunt u in het forum vinden.

Om eens te bekijken wat een aantal gebruikers met Aldfaer gemaakt heeft, kunt u gebruik maken van de verwijzingen naar de websites van deze gebruikers.

Heel veel informatie over Aldfaer vindt u door in het programma op F1 te drukken. U ziet dan de online help bij het programma.
En bovendien hebben we (nog als test) de Aldfaer-Wiki, waar iedereen (zoals bij de on-line encyclopedie Wikipedia) zelf kan helpen bij het verder documenteren van Aldfaer.

Meer weten?