U bevindt zich hier: HomeSoftware GenealogieWebtrees

Webtrees versie 1.3.2 beschikbaar

Webtrees versie 1.3.2 is beschikbaar. Download de nieuwe versie via de volgende link https://launchpad.net/webtrees


Webtrees is een genealogie programma waarmee je je eigen stamboon kan bekijken en bewerken op uw website. Webtrees werkt met standaard GEDCOM-bestanden, en is dus compatibel met elke grote desktop applicatie. Het heeft editing mogelijkheden, privacy functies, ondersteuning van multimedia zoals foto's en beelddocumenten, en heeft tools om met anderen samen te werken aan je stamboom.

Webtrees versie 1.3.1 beschikbaar

De nieuwste versie van Webtrees, versie 1.3.1, is nu beschikbaar voor download via https://launchpad.net/webtrees  

Dit is voornamelijk een maintenance release, maar bevat toch een aantal vernieuwde data-interfaces, verbeterde import-export opties, meer gebruik van CSS voor standaardisatie en belangrijke tweaks in responsiviteit. Webtrees ondersteun 54 talen, met inbegrip van het nieuw toegevoegde Oekraïens. Met bijna 48 gemelde bug fixes (en meer dan 30 niet-gemelde),  sinds de laatste release (4 juni 2012), en meer dan 1.000 wijzigingen in de code, is Webtrees nog in zeer actief in ontwikkeling.

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top